play pauze

Oude Liefde roest niet, maar het kan soms wel problemen geven. Heb je ooit, in een opvlieging, een tattoo laten zetten waar je nu spijt van hebt? Het zou nooit de bedoeling moeten zijn om steeds geconfronteerd te worden aan dit soort herinneringen. Daarom is er een simpele oplossing!

Met de Q-Switched Nd Yag Laser is het mogelijk om in één handeling je tatoeage te vervagen of zelfs volledig te verwijderen. In principe kan elke tattoo worden aangepakt. Vooraf wordt de beste aanpak en duur van de behandeling vastgesteld. Het aantal behandelingen hangt sterk af van je huidtype en van de omvang van de tattoo.

 

De Q-Switched Nd Yag Laser behandeling

Laser is een zeer geconcentreerde lichtstraal op één golflengte. Waar vroeger twee verschillende lasers nodig waren om een tattoo te verwijderen, combineert de Q-Switched Nd Yag Laser twee verschillende lasers; één om de kleuren, en één om de zwarte lijnen te verwijderen. 

De laserstraal absorbeert donkere materie. Bij tattoo’s is dit het pigment van de tattoo. De laserstraal breekt het pigment op in vele kleinere deeltjes. Fagocyten (eetcellen) kapsellen de pigmentdeeltjes daarna in. Via onze lymfe worden de pigmentdeeltjes vervolgens, op natuurlijke wijze, door het lichaam wordt afgevoerd.

detattoo tijdensdetattoo na

 

Gegarandeerd resultaat

Het aantal behandelingen hangt af van de omvang van de tatoeage. Tattoo’s van een normaal formaat vergen doorgaans 1 tot 8 behandelingen. Of de behandeling pijnlijk is, is moeilijk te zeggen. Iedereen heeft tenslotte z’n eigen pijngrens. Maar het wordt gezegd dat het laseren minder pijnlijk is dan het tatoeëren. Omdat, wanneer je mooi wilt zijn je pijn zult moeten lijden, zal dat toch een geruststellende gedachte moeten zijn.

Stuur een bericht
foto's toevoegen