play pauze
Zwart-Grijze-Tattoeages

Zoals de naam het al zegt, zijn black and grey tattoo’s uitgevoerd in zwart en grijstinten. Zwart grijze tatoeages vergen veel nauwkeurigheid en precisie. Deze tatoeages brengen het beste in de tatoeëerder uit en de kwaliteit van je tattoo hangt daarom sterk af van de artiest die ze plaatst.

Tribal-Tattoo

Tribal tatoeages zijn populair bij zowel vrouwen als mannen. Het is de oudste en ongetwijfeld de meest bekende vorm van tattoo's. Tribals zijn er in alle vormen en motieven. Deze sierlijke tattoo's hebben vaak een diepwortelende betekenis.

Gekleurde-Tatoeages

Gekleurde tatoeages zijn een vak apart. Om een goed kleurresultaat te bekomen moet de tatoeëerder de juiste kleurpigmenten gebruiken die het best bij uw huid passen. Color Tattoo's worden ook gebruikt om littekenweefsel of huidaandoeningen te maskeren.

Character-Tattoos

Wilt u de naam van uw geliefde of de geboortedatum van uw kind vereeuwigen met een tatoeage? Met een character tattoo kan dat allemaal. U kiest een lettertype en formaat voor uw tatoeages en wij brengen het geschift foutloos voor u aan op het plaatsje dat u daarvoor heeft gereserveerd.

Cover-Up-Tattoo

Het is eens tijd voor iets anders, of u heeft spijt van een bepaalde tatoeage? Dan kunnen wij voor u de tatoeage bewerken of camoufleren. Om het oude ontwerp te overdekken kunnen we zowel zwart-grijze als kleurentinten gebruiken. Met wat creativiteit kan iedere tattoo omgetoverd worden in een nieuw kunstwerk. 

Stuur een bericht
foto's toevoegen