play pauze

Uw tattoo laten verwijderen? 

Oude Liefde roest niet, maar het kan soms wel problemen geven. Heb je ooit, in een opvlieging, een tattoo laten zetten waar je nu spijt van hebt?

Het zou nooit de bedoeling moeten zijn om steeds geconfronteerd te worden aan dit soort herinneringen. Daarom is er een simpele oplossing!

Met de Q-Switched Nd Yag Laser is het mogelijk om in één handeling je tatoeage te vervagen of zelfs volledig te verwijderen. In principe kan elke tattoo worden aangepakt. Vooraf wordt de beste aanpak en duur van de behandeling vastgesteld. Het aantal behandelingen hangt sterk af van je huidtype en van de omvang van de tattoo.

 

Permanente make-up

Blijvende make-up aanbrengen laat u uiteraard best door een ervaren professional doen. Daarom neemt Gino deze taak volledig op zich. Zo bent u altijd zeker van het best mogelijke resultaat en loopt u vooral geen littekens op. 
Met meer dan vijftien jaar ervaring heeft Gino bovendien zijn eigen werkwijze uitgedacht. In tegenstelling tot meeste schoonheidssalons werkt hij niet met een pentoestel met één naald maar met een toestel met naalden van eigen ontwerp.

 

Speciale verzorging

Mensen die chemotherapie hebben ondergaan en ook blijvende makup willen laten aanbrengen of een correctie willen laten uitvoeren kunnen dit in overleg met Gino aan een meer dan democratische prijs.

Voor mensen die aan een haar aandoening lijden, heeft Tattoo Gino gunstige tarieven voor het reconstrueren van de ongemakken. Neem gerust eens contact op met ons voor verdere informatie. Gino helpt u graag van uw ongemakken af.

 

2 Jaar garantie

Gino garandeerd u dat de inkt niet verdwijnt nadat de huid is genezen. Daarom heeft u binnen de eerste twee jaar na behandeling voor blijvende make-up recht op:

  • gratis retouche
  • gratis verdikking van uw lijntje

 

Stuur een bericht
foto's toevoegen